søndag 26. april 2009

FKL vs Medkila


Da var det duket for årets første seriekamp for FK Lofoten. Dagens gjester var Medkila IL fra Harstad. Det var en meget god feeling i FKL campen før kampstart og hele 20 spillere på spillermøtet på Lofoten Industri(mer enn det noensinne har vært i undertegnedes tid i klubben). Noe som også betyr at noen blir mer skuffet enn andre når det bare kan være 18 spillere i en kamptropp. Dagens supportere var Jonas Walsøe og Kristian Rothli.

Dagens XI

Bendiksen(c)
Nordby - Pedersen - Ekrem - Nordheim
Vasshaug - Rolandsen - Brenna - Schultz
Jensen - Aga Bublil

Innbyttere: Nikolaisen(for Scultz), Holst(for Vasshaug), Pettersen(for Brenna), Celius og Siem-Johnsen

Etter en vinter og vår med dårlige kamper fra FKL's side var gløden og lysten tilbake hos gutta og fra start viser Lofoten at de ikke helt har glemt hvordan man spiller fotball. Det var stort sett bare et lag på banen. Det første målet er ball i bakrommet som Daniel Aga Bublil plukker opp og alene med keeper gjør han ingen feil. Det andre målet kom helt på tampen av første omgang. En corner fra Glenn Jensen skytes i hodet på Roy Ekrem som får ballen mot mål. Men keeperen må gi retur og der er Markus Rolandsen og kjemper ballen i mål.

I andre omgang fortsetter FKL og Glenn Jensen scorer 2 mål og Daniel Aga Bublil scorer 2 til. Medkila fikk mot slutten et trøstemål som takk for oppmøte og en straffe mot slutten etter at Roy Ekrem rev ned MIL´s høyrekant, men denne straffen reddet Espen Bendiksen mesterlig. FKL kunne fort vunnet med større margin. Glenn Jensen, Daniel Aga Bublil og Roy Ekrem hadde flere store sjangser til å score, men det kommer nok etter hvert når formen blir litt bedre for FKL har mer å gå på!

Ingen kommentarer: