søndag 22. februar 2009

FKL vs Harstad IL

Lagoppstilling:

Bendiksen(c)
Nordby - Nordheim - Rishaug - Marhaug
Nilsen - Schultz - Nicolaisen - Rothli
Siem Johnsen
Aga

Innbyttere: Rolandsen

årets første og forhåpentligvis siste tap mot et lag vi kan og bør slå med fullt mannskap

Børs: skalering: 1-10

Bendiksen: 5 - meget bra første 70, men 2 tabber på slutten ødelegger helhetsinntrykket og kampen. Litt streng 5.

Nordby: 7 - har vist stor framgang i hele vinter og fortsetter med en solid kamp defensivt mot en tøff motstander. Er også villig offensivt og bidrar med løp og gode innlegg.

Nordheim: 6 - Stortsett solid defensivt, med unntak av noen markeringsglipp i oppspill på Erol. Vinner nesten alt i luften, dirigerer bra. Bør bli flinkere til å få en bedre kommunikasjon i forsvaret.

Rishaug: 6 - Gode taklinger og blokkeringer, men slet litt med pasningsvalgene (et resulterte i baklengs). Også Georg slet litt med markeringene på Erol, men det kom seg utover i kampen. Brukbar kamp.

Marhaug: 6 - Fortsetter å spille solid. God defensiv, stadig mer villig offensiv. Har noe å gå på taktisk og i pasningsvalgene. God kamp.

Nilsen: 5 - Startet meget bra med et flott inlegg på Agas første mål. Meget bra defensiv innsats i 1.omgang, en trussel med farten sin offensivt. Ble sliten utover i kampen og var anonym i hele 2. omgang. Har også noe å gå på taktisk.

Schultz: 6 - Nok en bra kamp av "Rødern" sentralt. Springer mer enn de fleste og takler i reneste Sissoko stil. Gjør ting enkelt og forflytter seg bra. God kamp!

Nicolaisen: 5 - Springer i likhet med Rødern veldig mye. Sliter dog mer med pasningene. Litt for mange feil trekker ned karakteren, på tross av en helthjerta innsats.

Rothli: 6 - Overraskende valg på venstrekanten, men gjorde en absolutt godkjent kamp. Bra innsats, trygge pasninger. Var nær scoring med en meget bra volley med ryggen mot mål. Anonym utover i kampen, men likevel en bra kamp. Fortsett fremgangen!

Siem Johnsen: 5 - Som alltid bra innsats, men slet mot fysisk sterke stoppere. Går ikke inn i dueller med tro på å vinne de. Noen gode kombinasjoner, flott veggspill på Agas 2. mål. Må bli flinkere i bevegelsene og tøffere i mentaliteten.

Aga: 8 - jobber hardt og scorer et bra og et fantastisk mål. Nesten perfekt kamp, men jobber litt for ofte nede i banen slik at d blir lite folk fremover

Vurdert av: The Special One

3 kommentarer:

Berg sa...

Rothli Rothli!
han får strekk, han får strekk,
men han skorer stadig vekk.
Kristian Rothli!:D

Anonym sa...

Andre, forventa å få en lignanes fra alle Lofotenkampan! Go rapport!

Anonym sa...

Takk:) Hilsen the Special One