torsdag 4. desember 2008

Ny trener og nye treningsmetoder Q&A (del 1)

Vi i FKLofoten blogspot har vært litt for dårlig til å formidle spillernes mening i årenes løp og vil nå ta tak i oss selv med FK Lofotens første Q & A.
I første omgang vil vi ta de 4 av de mest profilerte spillerne. Vi skal prøve å snart komme tilbake med neste del.

Spørmål 1: Hva du synes om den nye treneren?
Spørsmål 2: Hva synes du om hans treningsmetoder?
Spørsmål 3: Dine tanker om Petter Solli i en slags hjelpetrenerrolle?
Spørsmål 4: Hva du trur om neste sesong??


Og først ut er årets spiller i FKL Tommy Brenna:

1: "veldig imponert over den nye trenern. ska bli godt å få en ny trener nu etter å ha hadd terje i over 4 år. dessuten e han kanskje nord-europas dårligste trener så kan garanter at fkl kommer te å bli ett bedre lag."

2: "trur vi kommer te å å bli meir possesion-orientert og d passa mæ bra. treningen te nu har vært bra,men vi e litt for lite folk å skulle ha hatt en keeper te"

3: "veldig usekker... ville ikke hatt han som hovedtrener,men hjelpetrener e nu nå anna. personlig kjenn æ ikke han så godt,både som trener og person men må innrøm at d e litt merkelig at han e aktuell når han fleire ganga har gått ut i avisen å sagt at fkl ikje bør eksister og at d e ikje muligheter her førr å få ett stabilt 2.divlag..."

4: "vanskeli å tipp så tidli når hverken vi eller de andre konkurrentan har alt på plass. men æ forventa at vi blir et spællanes lag som blir arti å se på og at vi kjempa i toppen. og at alt anna enn opprykk e en fiasko uansett..."


Toppscorer Daniel Aga:

1: "Kul type, men liker ikke at han praiser Bendiksen så mye"

2: "ganske kule, men liker ikke at han overdriver betydninga av Bendiksen i øvelsene"

3: "Petter liker sexy fotball. Jeg spiller sexy. Sexy + sexy = Aga. Må jo bli bra!"

4: "3. plass bak suverene Melbu og the crazy pirayas Sortland!"


Kaptein Markus Rolandsen:

1: "flott person og veldig dykti trener"

2: "Veldi målretta og variert trening"

3: "trur han har veldi mye å bidra me før de unge spelleran, men vanskeli å si før mæ kordan han blir før de eldre"

4: "veldi spent. vanskeli å si kor stor forandring d kan bli på lage så fort. Hvis vi får ei stor og god spillergruppe, kan d nok bli veldi bra. Da blir d kamp om opprykk."


Gutten som scoret 2 mot RBK 2 Georg Rishaug

1: "Fantastisk"

2: "litt forvirranes enkelte øvelsa, men d e bare arti og har stor trua på at di funka og utvikla oss som fotballspellera"

3: "har bestandi hatt sansen for Petter og lika treningsmetodan hannes og filosofien hannes, som Ignac sjøl sa e di litt lik der så trur d hadde blitt bra"

4: "tidli å si, men trur d kan bli bra... e litt spent på ka slags spellera Ignac klar å fiks og om Geri, Raymond verkeli kommer telbake... men får vi en litt breiare stall enn d som e tilfelle nu så har æ trua på opprykk"


kommer snart med neste del

1 kommentar:

Anonym sa...

hehe..sida di begynn å bli veldig bra Nordheim. Må le litt av kommentaran til han Brenna. Gutten spara ikke på kruttet. Dessuten vil æ gratuler Brenna med tittelen "årets spiller":-)